Tu controles la teva empresa, tu controles la teva web

Has de demanar a un professional constantment que et faci canvis a la teva pàgina web? Quin dilema…

Si no ho fas (per no haver d’assumir més despeses, és clar) segur que tens la web desactualitzada, o no tant al dia com t’agradaria tenir-la. Jo he arribat a veure algun “Feliç 2015” no fa gaire, en alguna web… I si la teva resposta és que sí, prepara’t que t’arribarà una factura.

I és que quan no tens el control sobre els continguts de la teva pàgina web, això és el que passa. Cada canvi que vols fer, cada actualització, vol que et posis en contacte amb el teu proveïdor, que ell trobi el moment per fer-te la feina i finalment, toca pagar.

Doncs això es pot acaba. A partir d’ara podríes gestionar tots els continguts de la teva pàgina, en qualsevol moment i des de qualsevol lloc. Canvia o afegeix fotos, introdueix novetats, modifica els continguts, publica al teu blog quant vulguis… Les possibilitats són múltiples.

Algunes webs encara no disposen de gestors de continguts. Si la teva és una d’elles, fes el canvi. Demana a la empresa que et va fer la web, que et faci autogestionable la teva pàgina, integran’t-hi un CMS (gestor de continguts).
Tot i que aquest pas et suposarà una inversió, a la llarga, estalviaràs en despeses en la gestió de la teva pàgina i, el que és més important, tindràs la teva web sempre al dia.

Recorda que no hi ha res més desfavoridor que una pàgina web desactualitzada i deixada. Dona mala imatge i a la llarga et fa perdre diners.

Avui dia, la nostra web és la nostra imatge, la porta d’entrada de molts clients a la nostra empresa. No podem descuidar-la.

A Estudi Pastor, t’oferim assessorament i pressupostos sense compromís, per tal que puguis convertir la teva pàgina web en autogestionable i puguis assumir el control total de la publicació del continguts.

La nostra experiència de més de 20 anys al sector està a la teva disposició. Fes la teva empresa més competitiva a la xarxa.