Ajudo als meus clients a crear o millorar la seva imatge de marca i a posicionar-se amb èxit a internet.

Crec en el bon disseny com la millor eina de comunicació, per ajudar a les empreses a connectar amb els seus clients i donar a conèixer els seus serveis i productes.

Confiant en el tracte proper amb el client, fent-lo partícip dels processos de creació per arribar a una solució òptima.

Compto més de 20 anys d’experiència en el sector del disseny i la comunicació.

Des de l’any 1996 he treballat en diferents empreses del sector del les arts gràfiques i la comunicació. L’any 2011 em vaig establir com a freelance, emprenent el meu propi projecte.

Treballo en tot tipus en projectes de disseny gràfic i desenvolupament web.

Què fem

Estratègia

Ajudem als nostres clients a crear i activar el seu projecte, per fer-lo arribar a bon port.

En un entorn tan competitiu com l’actual, una marca ha d’explicar la seva història de forma clara, basant-se en un propòsit concret i amb significats per a les diferents audiències. Això ens ajuda a ser creïbles, diferencials i rellevants.

Comunicar de manera efectiva i complir amb els objectius marcats, começa per dissenyar i portar a terme una bona estratègia de comunicació.

Disseny gràfic

Una imatge atractiva, que comuniqui els valors de la marca és imprescindible per connectar amb el nostre públic.

Som experts en comunicació gràfica i, et podem ajudar a crear o millorar la imatge de la teva empresa. Des de la creació de la marca, el disseny d'un logotip, fullets, catàlegs, anuncis de premsa o el pakaging dels teus productes ...

Ens impliquem en cada projecte com si fos el nostre, posant-nos en la pell del client i al mateix tems fent-lo partícip de tot el procés.

Desenvolupament web

Dissenyem pàgines web actuals, modernes i molt enfocades a aconseguir resultats. Pensem molt en la usabilitat, les conversions i l'experiència de l'usuari en navegar per la web.

Totes les nostres pàgines web són autogestionables, estan adaptades a dispositius mòbils i estan optimitzades perquè es posicionin bé a Google.

Som especialistes en programació a mida de projectes web. busquem sempre a solució més escaient per cada projecte i pressupost.