Sobre mi

Sóc Francesc Pastor, dissenyador gràfic freelance establert a Calella des del 2015. Tinc més de 20 anys d’experiència en el sector del disseny i la comunicació.

Vaig estudiar disseny gràfic a l’Escola Municipal d’Art i Disseny de Terrassa, en l’especialitat de Gràfica publicitaria. Posteriorment m’he format en disseny i programació web.

Des de l’any 1996 he treballat en diferents empreses del sector de les arts gràfiques i la comunicació. L’any 2011 em vaig establir com a freelance, emprenent el meu propi projecte fins a l’actualitat.

Què faig

Treballo sobre tot en projectes de disseny gràfic i desenvolupament web. Ajudo als meus clients a crear o millorar la seva imatge de marca i a posicionar-se amb èxit a internet.

Crec en el bon disseny com la millor eina de comunicació, per ajudar a les empreses a connectar amb els seus clients i donar a conèixer els seus serveis i productes.

Realitzo tot tipus de treballs que requereixin creativitat i disseny gràfic, confiant en el tracte proper amb el client, fent-lo partícip dels processos de creació per arribar a una solució òptima.

Estratègia

Per crear una marca d’èxit és imprescindible seguir una estratègia de comunicació. Analitzar el mercat i la competència, definir uns objectius clars i elaborar un pla per assolir-los. Nosaltres t’ajudarem a fer-ho i a portar la teva marca a bon port.

Disseny gràfic

En un món on la primera impressió és clau, tenir una imatge potent i que comuniqui el que volem és bàsic per despertar l’interès i captar la seva atenció nostre públic. El primer pas per donar valor a la nostra marca és, tenir una imatge sòlida, atractiva i professional.

Desenvolupament web

Desenvolupem pàgines web atractives i funcionals, pensant en la usabilitat i l’adaptació a dispositius i optimitzades per assolir el millor posicionament SEO als cercadors. Si necessites posicionar el teu negoci amb èxit a Internet, nosaltres et podem ajudar a fer-ho.