El meu nom és Francesc Pastor, sóc un dissenyador gràfic freelance establert a Calella, Barcelona

Compto més de 20 anys d’experiència com a dissenyador gràfic. Des de l’any 1996 he treballat en diferents empreses del sector de les arts gràfiques i la comunicació, fins a l’any 2011 en què vaig establir-me com a dissenyador freelance.

Treballo en tota mena en projectes de disseny i comunicació gràfica. I els darrers anys m’he especialitzat sobretot en disseny i desenvolupament de pàgines web i botigues de comerç electrònic.

Ajudo als meus clients a crear o millorar la seva imatge de marca i, a posicionar-se amb èxit a internet.

Crec en el bon disseny com la millor eina de comunicació, per ajudar a les empreses a connectar amb els seus clients i donar a conèixer els seus serveis i productes.

Confiant en el tracte proper amb el client, fent-lo partícip dels processos de creació per arribar a una solució òptima.

Estratègia de comunicació

Ajudo als meus clients a crear i activar el seu projecte, per fer-lo arribar a bon port.

En un entorn tan competitiu com l’actual, una marca ha d’explicar la seva història de forma clara, basant-se en un propòsit concret i amb significats per a les diferents audiències. Això ens ajuda a ser creïbles, diferencials i rellevants.

Comunicar de manera efectiva i complir amb els objectius marcats, comença per dissenyar i portar a terme una bona estratègia de comunicació.

Disseny gràfic

Una imatge atractiva, que comuniqui els valors de la marca és imprescindible per connectar amb el nostre públic.

Sóc expert en comunicació gràfica i, et puc ajudar a crear o millorar la imatge de la teva empresa. Des de la creació de la marca, el disseny d’un logotip, fullets, catàlegs, anuncis de premsa o el pakaging dels teus productes …

M’agrada implicar-me en cada projecte com si fos el meu, posant-me en la pell del client i al mateix tems fent-lo partícip de tot el procés.

Desenvolupament web

A través d’un bon disseny web ens podrem donar a conèixer a Internet, sent el camí més ràpid perquè els usuaris arribin a convertir-se en clients.

Però un lloc web no només ha de cridar l’atenció. El paper d’un lloc web és atraure i comprometre a l’usuari, així com comunicar-li els valors de la marca i sensibilitzar-lo sobre un producte o servei.

Com a dissenyador especialitzat en disseny i programació web, desenvolupo projectes a la mida de cada client, prioritzant sempre els seus objectius i l’obtenció de resultats.