Som un estudi creatiu de disseny gràfic especialitzat en disseny i desenvolupament de pàgines web, identitat visual i gràfica publicitaria. Treballem per petits emprenedors, empreses i institucions, de manera molt propera, amb l'objectiu de trobar els millors resultats i solucions òptimes, professionals i que s'adaptin perfectament a cadascun dels clients de forma particular.

Ajudem als nostres clients a comunicar el seu missatge a partir de conceptes clars i d’una gràfica simple. Dissenyem a partir d’un briefing consensuat amb el client. Busquem les seves singularitats per donar forma al missatge, potenciant les virtuds diferencials. No seguim tendències, busquem noves solucions que arribin al receptor de forma fàcil i contundent.

La innovació és una de les nostres cosines. Ens apassiona el nostre treball, i és per això que estem en constant moviment, superant-nos a cada pas que donem i buscant la perfecció en cada projecte que realitzem.

Disseny gràfic

En un món on la primera impressió és clau, tenir una imatge potent i que comuniqui el que volem és bàsic per despertar l'interès i captar l'atenció nostre públic.

El primer pas per donar valor a la nostra marca és, tenir una imatge sòlida, atractiva i professional.

Creem tota mena de dissenys en funció de les necessitats dels nostres clients. Des del disseny d'un flyer promocional fins al desenvolupament d'una completa imatge corporativa, passant per disseny de catàlegs, packaging, o qualsevol altra peça requerida.

Desenvolupament web

Disenyem i programem pàgines web i botigues on-line (e-commerce) atractives i funcionals, pensant en la usabilitat i l’adaptació a dispositius i, optimitzades per assolir el millor posicionament SEO als cercadors.

Mitjançant un bon disseny web podrem donar a conèixer els nostres serveis i productes, sent el camí més ràpid perquè els nostres potencials clients arribin a l’objectiu en comú que tenim amb ells.

Si necessites posicionar el teu negoci a Internet, nosaltres et podem ajudar a fer-ho.

Serveis de disseny gràfic

Identitat visual

Una imatge atractiva i que comuniqui els valors de la marca és imprescindible per connectar amb el nostre públic. Som experts en comunicació gràfica i et podem ajudar a crear o millorar la imatge de la teva empresa.

Gràfica publicitaria

Dissenyem campanyes de comunicació, anuncis de premsa, cartells, flyers, fulletons promocionals... Tot el que necessites per fer difusió de la teva marca, negoci, producte o esdeveniment.

Packaging

El disseny de l'envàs és un dels aspectes més importants per a la venda d'un producte. Ha de transmetre una bona imatge en el punt de venda i atreure els clients potencials. Un bon disseny té el poder de desencadenar una compra.

Disseny editorial

Un bon disseny editorial ha de sintonitzar amb el públic al qual va dirigit. Sent l'estètica d'una publicació un reflex del seu contingut. Fem disseny i maquetació de tot tipus de publicacions: Llibres, revistes, catàlegs, programes...

Serveis de desenvolupament web

Disseny web

Dissenyem pàgines web atractives, adaptades a tots els dispositius i enfocades a aconseguir resultats. Pensant molt en la usabilitat, les conversions i l’experiència de l’usuari en navegar per la web.

Botigues online

Tenir una botiga en línia ben dissenyada, intuïtiva i visualment agradable és essencial per captivar als usuaris. Navegar per un e-commerce fàcil retindrà als clients al lloc, pel que serà més fàcil finalitzar una compra.

Programació a mida

Cada empresa, i cada projecte web és diferent, per aquest motiu de vegades la millor alternativa és un desenvolupament a mida, per donar resposta satisfactòriament a totes les especificacions.

Posicionament web

Optimitzem la programació i els continguts de la web per assolir el millor posicionament en els resultats orgànics de Google. També creem campanyes d’AdWords seleccionant les keywords més adients per a la destinació