Rènting web és la millor opció per a poder disposar d'un lloc web autogestionable per una quota mensual amb tot inclòs.

Aquest producte està dissenyat per a aquells que no vulguin/puguin desemborsar quantitats més importants de cop, però vulguin tenir la seva web en propietat i gaudir dels resultats immediats. També oferim el servei d'actualització, inclòs mentre duri el rènting.

Com a estudi especialitzat en disseny i programació web, desenvolupem projectes a la mida de cada client, prioritzant sempre els seus objectius i necessitats. Dissenyem pàgines web actuals, modernes i enfocades a aconseguir resultats, pensat en la usabilitat, les conversions i l'experiència de l'usuari en navegar per la web.

Totes les nostres pàgines web són autogestionables, estan adaptades a dispositius mòbils i estan optimitzades assolir el millor posicionament a Google.

Què inclou el Renting web?

Disseny web

En un món digital on les primeres impressions són vitals, un disseny web encertat és el primer pas per l'èxit. Fem que la teva empresa tingui la imatge i la tecnologia que necessita per diferenciar-se de la competència.

Dissenyem llocs web atractius, adaptats a tots els dispositius i enfocats a aconseguir resultats. Pensant molt en la usabilitat, les conversions i l’experiència d'usuari.

Responsive Web Design

L'ús cada vegada més gran de tauletes i dispositius mòbils per navegar per Internet ha generat la necessitat que un web hagi de ser visible de forma òptima en qualsevol d'aquests dispositius.

Dissenyem i desenvolupem la teva pàgina web fent servir tecnologia Responsive Web Design, per garantir una experiència de navegació òptima en qualsevol dispositiu.

Optimització SEO

La creació del lloc web només és el principi, cal que aconseguim portar-hi visitants que puguin acabar convertint-se en clients.

Coneixem com es comporten els robots de cerca de Google. Per tant sabem quins aspectes cal controlar perquè el teu web sigui fàcilment rastreja-ble, indexa-ble i per tant perquè es posicioni el millor possible.

Web 100% autogestionable

Tots els nostres webs estan fets perquè siguin fàcils de gestionar. Així podràs tenir el web sempre actualitzat i no necessitaràs contractar una professional per publicar les novetats o modificar els continguts.

Treballem amb WordPress, el CMS més popular per crear llocs web, ideal per a professionals i empreses que desitgin poder gestionar ells mateixos el continguts la seva pàgina web.

Formació i Suport Tècnic

Amb el Rènting web incloem una formació bàsica, per ensenyar-te a poder administrar la web de forma autònoma.

Coneixem l'important que és per a tu el teu negoci, per això sempre tindràs resposta a qualsevol consulta en menys de 24 hores.

Manteniment

Després de la posada en marxa de la teva web, t'oferim el nostre servei de manteniment que et permetrà fer-la créixer, i adaptar-la a les teves noves necessitats.

2 hores al més, de serveis de disseny gràfic i desenvolupament web, al servei del teu negoci.

Seguretat i actualitzacions web

En l'actualitat la seguretat informàtica es troba a l'ordre del dia i els llocs web no són una excepció. Els atacs a llocs web són cada vegada més freqüents i per això la protecció enfront dels mateixos resulta imprescindible. Amb el nostre pla de prevenció la teva web estarà fora de perill de possibles atacs.

"Pla renove" cada 36 mesos

Un web no dura tota la vida, la tecnologia canvia, les tendències varien... Volem que la teva web sigui la més puntera del mercat, per això cada 36 mesos renovem la teva web gratuïtament.

Renovació de disseny, noves funcionalitats... Tot el que necessites per seguir avançant!

Estas interessat en un Rènting web?

Genial! Parlem del projecte

Pressupost
reCAPTCHA