Com a estudi especialitzat en el disseny i la programació web, desenvolupem projectes a mida amb l’objectiu d’assolir un equilibri entre funcionalitat i imatge.

Construïm llocs web que comuniquen, venen i ajuden a usuaris i empreses. Catàlegs de producte, pàgines web corporatives, botigues online, blocs de professionals, portals sectorials …

Sigui quin sigui el teu projecte, t’ajudem a fer-ho realitat a Internet de manera eficaç i funcional.

Adaptem gestors de contingut com WordPress a les necessitats del client o programem pàgines web des de zero amb o sense gestor de continguts.

Utilitzem tecnologies i llenguatges de programació com PHP, MySQL, Java Script, HTML 5, CSS3 i jQuery per als nostres desenvolupaments.

Experts en WordPress

WordPress és a escala mundial un dels CMS més utilitzats per a la creació dels llocs web. WordPress és ideal per a professionals i empreses que desitgin gestionar ells mateixos la seva pàgina web. No obstant això, per a una bona gestió cal disposar d’una plataforma sòlida i creada sobre la base de les teves necessitats.

Podem fer realitat els teus dissenys i idees per al teu projecte web amb la plataforma WordPress. Planejarem amb tu cada pas que donem i sempre buscant el benefici per a tu, el teu negocii els teus clients.

Desenvolupem themes i plugins lleugers, nets i adaptats al que realment necessita el teu projecte. Sense “extres” que mai faràs servir i faran que el teu lloc sigui més pesat i lent.

Si tens una idea que vulguis posar en línia, ja sigui un blog, lloc web per a la teva empresa, botiga en línia o qualsevol altre, i t’agradaria que estigués fet amb WordPress i a mida de les teves necessitats, parlem-ne.

Responsive Web Design

L’ús cada vegada més ampli de tauletes i dispositius mòbils per navegar per Internet ha generat la necessitat que una pàgina web hagi de ser visible de forma òptima en qualsevol d’aquests dispositius. Dissenyem i desenvolupem la teva pàgina web fent servir tecnologia Responsive Web Design (RWD).

El Disseny Web Adaptatiu o adaptable (Responsive Web Design) és una tècnica de disseny i desenvolupament web que aconsegueix adaptar el lloc web a l’entorn de l’usuari. Amb una única versió en HTML i CSS es cobreixen totes les resolucions de pantalla, és a dir, el lloc web creat estarà optimitzat per a tot tipus de dispositius: PC, tauletes, dispositius mòbils, etc. D’aquesta manera es redueixen els costos de creació i manteniment, ja que evita haver de desenvolupar aplicacions específiques per a versions mòbils (Android, iPhone, etc.)

Optimització per cercadors

Aconsegueix més visites per al teu lloc web, optimitzant la programació per posicionarte entre els primers resultats de Google.

Coneixem com es comporten els robots de cerca de Google, Yahoo, Bing. Per tant sabem quins aspectes cal controlar perquè el teu web sigui fàcilment rastrejable, indexable i per tant perquè es posicioni per sobre de la teva competència.