Coma a dissenyador web freelance, estic especialitzat en el disseny i la programació de págines web amb WordPress. Desenvolupo projectes a mida amb l’objectiu d’assolir l'excel·lència tan a nivell funcional com de disseny.

Programo pàgines web des de zero, amb o sense gestor de continguts. Estic especialitzat en WordPress, adaptant-lo en cada cas a les necessitats del projecte. Utilitzo les tecnologies més actuals i llenguatges de programació com PHP, MySQL, Java Script, HTML 5, CSS3 i jQuery.

Sigui quin sigui el teu projecte, et puc ajudar a dur-lo a terme.

Serveis de programació web freelance

Disseny web

Dissenyem i preogramen pàgines web i botigues on-line (e-commerce) atractives i funcionals. Pensant en l'experiència d'usuari i l’adaptació a dispositius mòbils i, optimitzades per assolir el millor posicionament organic SEO als cercadors.

En un món digital on les primeres impressions són vitals, un disseny web encertat és el primer pas per l'èxit. Fem que la teva empresa tingui la imatge i la tecnologia que necessita per diferenciar-se de la competència.

Si ja tens web, per s'ha quedat obsoleta, també et podem ajudar. Renovació de disseny, noves funcionalitats... Tot el que necessites per seguir avançant!

Programació web

Com cada projecte és diferent, de vegades la millor solució, per donar resposta satisfactòriament a totes les especificacions, és un desenvolupament a mida.

Només una programació web a mida pot respondre eficientment a les necessitats més exigents i a projectes de perfil especial.

Programem el teu disseny! Si ja tens el disseny, nosaltres el programem. Explica'ns la teva idea i nosaltres t'assessorarem sobre quina es la solució més adient, acompanyant-te durant tot el procés, des de la definició de funcionalitats, la programació, testeig i la publicació a Internet.

Manteniment Web

Després de la posada en marxa de la teva web, t’oferim el nostre servei de Manteniment que et permetrà fer-la créixer, i adaptar-la a les teves noves necessitats o novetats tecnològiques: millores, noves funcionalitats, canvi d’estructura, o qualsevol altre aspecte que necessitis canviar.

Mantenir la teva pàgina web actualitzada t’ajudarà a millorar el posicionament en els cercadors (SEO) i a oferir una millor imatge als teus clients.

Aconseguiràs les modificacions desitjades sense demora. Podem treballar contra una bossa d’hores o amb un fix mensual a la teva mida. Demana'ns informació de les diferents opcions.

Expert en WordPress

WordPress és el CMS més popular per a la creació dels llocs web. És ideal per a professionals i empreses que desitgin gestionar ells mateixos la seva pàgina web.

Puc fer realitat els teus dissenys i idees per al teu projecte web amb la plataforma WordPress. Planejaré amb tu cada pas que donem i sempre buscant el benefici per a tu, el teu negocii els teus clients.

Si tens una idea que vulguis posar en línia, ja sigui un blog, lloc web per a la teva empresa, botiga en línia o qualsevol altre, i t’agradaria que estigués fet amb WordPress i a mida de les teves necessitats, parlem-ne.

Responsive Web Design

L'ús cada vegada més gran de tauletes i dispositius mòbils per navegar per Internet ha generat la necessitat que un web hagi de ser visible de forma òptima en qualsevol d'aquests dispositius.

Dissenyem i desenvolupem la teva pàgina web fent servir tecnologia Responsive Web Design, per garantir una experiència de navegació òptima en qualsevol dispositiu.

Seguretat web

Els atacs a llocs web són cada vegada més freqüents i per això la protecció enfront dels mateixos resulta imprescindible.

Amb el nostre pla de prevenció la teva web estarà fora de perill de possibles atacs.

Si la teva web a sigut atacada, et puc ajudar reparar-la. La teva web sempre online i fora de perill!

Necessites un pressupost?

Genial! Parlem del projecte

Pressupost
reCAPTCHA