e-commerce, el negoci del futur

En el món del disseny ja existeix un nou repte, i aquest no pot ser cap altre que la creació d’un e.commerce. L’augment d’aquest tipus de comerços ja es fa ben palès, i és que el 80% de la població ha comprat o compra per internet al nostre país. Tard o d’hora se’ns presentarà l’oportunitat de crear-ne un i no l’hem de desaprofitar.

Gran empreses s’han fet monstruoses i mundialment famoses existint només de manera virtual, tals com Amazon o Rakuten.

No es pot negar que l’e-commers ha vingut per quedar-se. I és que una botiga on-line ens permet, tant als usuaris com als propietaris, disposar de llibertat a l’hora de comprar o vendre, molta flexibilitat d’horaris i gran oportunitat d’arribar a tothom.

Un e-commerce està obert les 24 hores del dia, ens dóna la possibilitat de comprar a qualsevol hora i des de qualsevol lloc, ja sigui des d’un dispositiu mòbil, fins a l’ordinador de casa nostra. El món als nostres peus només a un clic.

No és d’estranyar que cada cop creixi amb més contundència i facilitat, ja que, per si foc poc, aquests comerços disposen d’eines gratuïtes i molt efectives per donar-se a conèixer i promocionar-se: les increïbles xarxes socials.

Les xarxes socials ens propulsaran a mils d’usuaris si les treballem. Publicar continguts de qualitat, que siguin originals, que aportin quelcom al lector. Aquesta és la clau. Tenir una constància a l’hora de treballar amb aquestes eines serà la millor publicitat gratuïta que es pugui tenir. Tot això ens posicionarà a la llarga, de manera que cada cop serà més fàcil pels usuaris localitzar-nos amb facilitat en aquest oceà d’informació que és internet. Avui en dia, el client no vol només que li venguem el nostre producte, vol també un per que.

Per tant, seria limitar-nos en la nostra feina si no oferim la possibilitat als nostres clients de comprar per internet.

Avui en dia, amb paciència i dedicació, qualsevol pot crear la seva botiga on-line. Però, siguem sensats, mai aquesta creació tindrà la qualitat ni la rendibilitat d’una feina feta per un professional del sector. Si més no, encara que es pugui fer de manera autodidàctica, sempre serà en detriment de les nostres hores de feina. Sempre cal calcular què costa que un professional ens faci una botiga on-line i llavors calcular quants diners perdrem, dedicant les nostres hores de feina a la formació necessària per a la creació d’aquesta botiga, i a la seva posterior realització.

Si tens una botiga a internet i de cop deixa de funcionar, o tens problemes amb la passarel·la de pagament, o apareix qualsevol problema imprevist, has de poder solucionar aquestes situacions ràpidament, ja que cada minut que passa, pots perdre clients. Comptar amb un professional per poder gestionar aquests problemes no té preu.

Quan es crea un e-commerce, hem de pensar que aquest serà l’espai virtual de venda. Si aquest no és efectiu, fàcil d’utilitzar, atractiu i multiopcional, sens dubte no triomfarà.

Exemple d’e-commerce creat per EstudiPastor. Botiga on-line de productes ecològics.

Quants cops el públic entra a una web i marxa de seguida per què no es carrega prou ràpid, o no funciona un enllaç, o simplement, l’obliguen a registrar-se quan encara no ha aconseguit mirar els preus.. Innombrables cops.

Una botiga ha de ser facilíssima de fer servir, funcional, amb informació directa i concreta, amb el màxim de possibilitats de pagament i seguretat de gestió. I sobretot ha de funcionar correctament. Que l’experiència de l’usuari sigui agradable i tingui ganes de repetir la compra.

EstudiPastor compta amb una àmplia experiència de més de 20 anys dedicats al sector i us ofereix l’oportunitat de crear la vostra botiga on-line de manera segura i professional. Un espai virtual d’èxit que vosaltres mateixos podreu controlar i modificar gràcies a les eines actuals. Un espai personal, la vostra pròpia botiga.