Desenvolupament de locs web i botigues online, pensant en la usabilitat, l'adaptació a dispositius i, l'optimització per assolir el millor posicionament a Google.

Mitjançant un bon disseny web podrem donar a conèixer els nostres serveis i productes, sent el camí més ràpid perquè els usuaris arribin a convertir-se en clients. Si necessites posicionar el teu negoci a Internet, nosaltres et podem ajudar a fer-ho.

En un món digital, les primeres impressions són vitals i un disseny web encertat és el primer pas per l'èxit. Però un lloc web no només ha de cridar l'atenció. El paper d'un lloc web és atraure i comprometre a l'usuari, així com comunicar-li els valors de la marca i sensibilitzar-lo sobre un producte o servei.

Com a estudi especialitzat en disseny i programació web, desenvolupem projectes a la mida de cada client, prioritzant sempre els seus objectius i la obtenció de resultats.

Totes les nostres pàgines web són autogestionables, estan adaptades a dispositius mòbils i estan optimitzades assolir el millor posicionament orgànic a Google.

Serveis de disseny i desenvolupament web

Pàgines web corporatives

Dissenyem i programem pàgines web atractives i funcionals, pensant en la usabilitat, l'adaptabilitat a dispositius i, optimitzades per assolir el millor posicionament SEO als cercadors.

Fem que la teva empresa tingui la imatge i la tecnologia que necessita per diferenciar-se de la competència.

Tots els nostres projectes estan fets a mida. Cada projecte és únic i necessita d'un estudi minuciós i individualitzat per tal de poder realitzar una feina acord amb les necessitats de cada client.

Botigues online

Perquè sabem que controlar tot el procés que suposa la creació d'una botiga de comerç electrònic és complex, oferim solucions específiques per cada cas, tots els nostres serveis estan pensats per facilitar-te la gestió i preocupar-te d'una única cosa... Vendre!.

Tenir una botiga online ben dissenyada, clara i visualment agradable és essencial per captivar els possibles clients. Navegar per una solució e-commerce fàcil i intuïtiva retindrà als clients a la web pel que serà més fàcil finalitzar una venta.

Manteniment Web

Mantenir la teva pàgina web actualitzada t’ajudarà a millorar el posicionament en els cercadors (SEO) i a oferir una millor imatge als teus clients.

Després de la posada en marxa de la teva web, t’oferim el nostre servei de Manteniment que et permetrà fer-la créixer, i adaptar-la a les teves noves necessitats o novetats tecnològiques: millores, noves funcionalitats, canvi d’estructura, o qualsevol altre aspecte que necessitis canviar.

Programació a mida

Cada empresa, i cada projecte web és diferent, per aquest motiu de vegades la millor alternativa és un desenvolupament a mida, per donar resposta satisfactòriament a totes les especificacions. Només la programació a mida pot respondre a necessitats exigents i a projectes de perfil especial.

Programem el teu disseny. Si ja tens el disseny de la teva web, nosaltres el programem per fer-lo realitat.

Posicionament web

Millora la posició de la teva web a Google. Augmenta les visites dels teus clients potencials enfront dels teus competidors i, amb això, el volum del teu negoci. Posicionar la pàgina web als cercadors és fonamental per tenir èxit a internet.

Optimitzem la programació i els continguts de la web per assolir el millor posicionament en els resultats orgànics de Google. També creem campanyes d’AdWords seleccionant les keywords més adients.

Experts en WordPress

WordPress és el CMS més popular a escala mundial per a la creació dels llocs web. És ideal per a professionals i empreses que desitgin poder gestionar ells mateixos el continguts del lloc web.

Programem plantilles lleugeres i adaptats al que realment necessita el projecte. Sense “extres” que mai faràs servir i faran que el teu lloc sigui més pesat i lent. Podem fer realitat els teus dissenys i idees per al teu projecte web amb WordPress.

Necessites un pressupost?

Genial! Parlem del projecte

Pressupost
reCAPTCHA