En un món on la primera impressió és clau, tenir una imatge potent i que comuniqui el que volem és bàsic per despertar l’interès i captar la seva atenció nostre públic. El primer pas per donar valor a la nostra marca és, tenir una imatge sòlida, atractiva i professional.

Treballem en tot tipus de projectes de comunicació gràfica. Ajudant als nostres clients a potenciar la imatge de la seva marca i a impulsar-la cap a l’èxit.

Ens agrada establir una relació de confiança i respecte professional amb els nostres clients. Ens impliquem en cada projecte com si fos el nostre, posant-nos a la pell del client i al mateix tems fent-lo partícip de tot el procés.

Identitat visual

Tenir una imatge atractiva i que comuniqui els valors positius de la marca és imprescindible per connectar amb el nostre públic.

Nosaltres som experts en comunicació gràfica i et podem ajudar a crear o millorar la imatge de la teva marca.

Gràfica publicitaria

Dissenyem campanyes de comunicació, anuncis de premsa, cartells, flyers, publicitat al punt de venda, fulletons promocionals, banners… Tot el que cal per fer difusió de la teva marca, negoci, producte o esdeveniment.

Disseny web

Dissenyem pàgines web, blogs i aplicacions digitals, atractives i funcionals. Centrant-nos sobretot en la usabilitat però donant també molta importància a l'estètica, l'adaptabilitat als dispositius, la velocitat de càrrega, etc...

Mitjançant un bon disseny web podrem donar a conèixer els nostres serveis i productes, sent el camí més ràpid per donar-nos a conèixer als nostres potencials clients.

Disseny editorial

Un bon disseny editorial ha de sintonitzar amb el públic al qual va dirigit. Sent l’estètica d’una publicació un reflex del seu contingut. Fem disseny i maquetació de tot tipus de publicacions: Llibres, revistes, catàlegs, programes…

Packaging

El disseny de l’envàs és un dels aspectes més importants per a la venda d’un producte, ja que ha de transmetre una bona imatge en el punt de venda i atreure els clients potencials. Un bon disseny té el poder de desencadenar una compra.