Som un estudi de disseny gràfic, especialitzat en, identitat comunicació gràfica. Ajudem els nostres clients a fer realitat el seu projecte i portar-lo a bon port.

En un món on la primera impressió és clau, tenir una imatge potent i que comuniqui el que volem és bàsic per despertar l’interès i captar la seva atenció nostre públic. El primer pas per donar valor a la nostra marca és, tenir una imatge sòlida, atractiva i professional.

Treballem en tot tipus de projectes de comunicació gràfica. Ajudant als nostres clients a potenciar la imatge de la seva marca i a impulsar-la cap a l’èxit.

Ens agrada establir una relació de confiança i respecte professional amb els nostres clients. Ens impliquem en cada projecte com si fos el nostre, posant-nos a la pell del client i al mateix tems fent-lo partícip de tot el procés.

Serveis de disseny i comunicació gràfica

Identitat visual

Una imatge atractiva i que comuniqui els valors de la marca, és imprescindible per connectar amb el nostre públic. Som experts en comunicació gràfica i et podem ajudar a crear o millorar la imatge de la teva empresa.

Gràfica publicitaria

Com a experts en comunicació gràfica, dissenyem campanyes de publicitat, anuncis de premsa, cartells, flyers, fulletons promocionals... Tot el que necessita la teva empresa per fer difusió de la teva marca, producte o servei.

Packaging

El disseny de l'envàs és un dels aspectes més importants per a la venda d'un producte. Ha de transmetre una bona imatge en el punt de venda i atreure els clients potencials. Un bon disseny té el poder de desencadenar una compra.

Disseny editorial

Un bon disseny editorial ha de sintonitzar amb el públic al qual va dirigit. Sent l'estètica d'una publicació un reflex del seu contingut. Fem disseny i maquetació de tot tipus de publicacions: Llibres, revistes, catàlegs, programes...

Necessites un pressupost?

Genial! Parlem del projecte

Pressupost
reCAPTCHA