Som un estudi de disseny gràfic, especialitzat en, identitat visual, gràfica publicitaria i desenvolupament web. Ajudem els nostres clients a fer realitat el seu projecte i portar-lo a bon port, donant-lo a conèixer i fent-lo arribar al seu públic.

Ens agrada treballar colze a o colze amb el client, generant un clima de confiança i honestedat. Fent-lo partícip de les diferents fases del projecte, per poder trobar plegats les millors solucions.

Busquem les singularitats de cada projecte, per donar forma al missatge, potenciant les virtuts diferencials. No seguim tendències, busquem noves solucions que arribin al receptor de forma fàcil i clara.

Ens apassiona la nostra feina, i és per això que estem en constant moviment, superant-nos a cada pas que donem i buscant l'excel·lència en cada projecte que realitzem.

Disseny gràfic

En un món on la primera impressió és clau, tenir una imatge potent, que comuniqui el que volem, és bàsic per despertar l'interès i captar l'atenció nostre públic.

El primer pas per donar valor a la nostra marca és, tenir una imatge sòlida, atractiva i professional, que ens faci destacar de la competència.

Creem tota mena de dissenys en funció de les necessitats del client. Des del disseny d'un flyer promocional fins al desenvolupament d'una imatge corporativa, passant per disseny de catàlegs, packaging, o qualsevol altra peça requerida.

Desenvolupament web

Dissenyem i programem llocs web i botigues on-line (e-commerce) atractives i funcionals. Pensant en la usabilitat i l’adaptació a dispositius i, optimitzades per assolir el millor posicionament SEO als cercadors.

Mitjançant un bon disseny web podrem donar a conèixer els nostres serveis i productes, sent el camí més ràpid perquè els nostres potencials clients arribin a l’objectiu en comú que tenim amb ells.

Si necessites posicionar el teu negoci a Internet, nosaltres et podem ajudar a fer-ho.

Serveis de disseny gràfic

Identitat visual

Una imatge atractiva i que comuniqui els valors de la marca, és imprescindible per connectar amb el nostre públic. Som experts en comunicació gràfica i et podem ajudar a crear o millorar la imatge de la teva empresa.

Gràfica publicitaria

Com a experts en comunicació gràfica, dissenyem campanyes de publicitat, anuncis de premsa, cartells, flyers, fulletons promocionals... Tot el que necessita la teva empresa per fer difusió de la teva marca, producte o servei.

Packaging

El disseny de l'envàs és un dels aspectes més importants per a la venda d'un producte. Ha de transmetre una bona imatge en el punt de venda i atreure els clients potencials. Un bon disseny té el poder de desencadenar una compra.

Disseny editorial

Un bon disseny editorial ha de sintonitzar amb el públic al qual va dirigit. Sent l'estètica d'una publicació un reflex del seu contingut. Fem disseny i maquetació de tot tipus de publicacions: Llibres, revistes, catàlegs, programes...

Serveis de desenvolupament web

Disseny web

Dissenyem pàgines web atractives, adaptades a tots els dispositius i enfocades a aconseguir resultats. Pensant molt en la usabilitat, les conversions i l’experiència de l’usuari en navegar per la web.

Botigues online

Tenir una botiga en línia ben dissenyada, intuïtiva i visualment agradable és essencial per captivar als usuaris. Navegar per un e-commerce fàcil retindrà als clients al lloc, pel que serà més fàcil finalitzar una compra.

Experts en WordPress

WordPress és el CMS més popular a escala mundial per a la creació dels llocs web. Estem especialitzats en programació i modificació de plantilles per Worpress, a més de la instal·lació i configuració de plugins per afegir funcionalitats a un web.

Programació a mida

Cada projecte és diferent, de manera que a vegades la millor alternativa és fer un desenvolupament a mida, per donar resposta satisfactòriament a totes les especificacions. Com programadors web podem afrontar qualsevol tipus de projecte.

Necessites un pressupost?

Genial! Parlem del projecte

Pressupost
reCAPTCHA