En un món digital on les primeres impressions són vitals, un disseny web encertat és el primer pas per l'èxit.

Però un lloc web no només ha de cridar l'atenció. El paper d'un lloc web és atraure i comprometre a l'usuari, així com comunicar-li els valors de la marca i sensibilitzar-lo sobre un producte o servei.

Com a estudi especialitzat en disseny i programació web, desenvolupem projectes a la mida de cada client, prioritzant sempre els seus objectius i necessitats. Dissenyem pàgines web actuals, modernes i enfocades a aconseguir resultats, pensat en la usabilitat, les conversions i l'experiència de l'usuari en navegar per la web.

Totes les nostres pàgines web són autogestionables, estan adaptades a dispositius mòbils i estan optimitzades assolir el millor posicionament a Google.

Si vols tenir presència a Internet o ja tens una web i la vols actualitzar, nosaltres et podem ajudar.

Pàgines web corporatives

Dissenyem i programem pàgines web atractives i funcionals, pensant en la usabilitat, l'adaptabilitat a dispositius i, optimitzades per assolir el millor posicionament SEO als cercadors.

Tots els nostres projectes estan fets a mida. Cada projecte és únic i necessita d'un estudi minuciós i individualitzat per tal de poder realitzar una feina acord amb les necessitats de cada client.

Fem que la teva empresa tingui la imatge i la tecnologia que necessita per diferenciar-se de la competència.

Desenvolupament Web Funbikes Calella
Disseny Web e-commerce Ecovianda

Botigues online

Tenir una botiga online ben dissenyada, clara i visualment agradable és essencial per captivar els possibles clients. Navegar per una solució e-commerce fàcil i intuïtiva retindrà als clients a la web pel que serà més fàcil finalitzar una venta.

Perquè sabem que controlar tot el procés que suposa la creació d'una botiga de comerç electrònic és complex, oferim solucions específiques per cada cas, tots els nostres serveis estan pensats per facilitar-te la gestió i preocupar-te d'una única cosa... vendre.

ALTRES SERVEIS

Programacío web a mida

Cada empresa, i cada projecte web és diferent, per aquest motiu de vegades la millor alternativa és un desenvolupament a mida, per donar resposta satisfactòriament a totes les especificacions. Només la programació a mida pot respondre a necessitats exigents i a projectes de perfil especial.

Explica'ns la teva idea de negoci i nosaltres t'assessorarem durant tot el procés, incloent-hi la definició de funcionalitats, la programació a mida del projecte i les iniciatives de màrqueting en línia per maximitzar les opcions d'èxit.

Programem el teu disseny. Si ja tens el disseny de la teva web, nosaltres el programem per fer-lo realitat.

Manteniment Web

Després de la posada en marxa de la teva web, t’oferim el nostre servei de Manteniment que et permetrà fer-la créixer, i adaptar-la a les teves noves necessitats o novetats tecnològiques: millores, noves funcionalitats, canvi d’estructura, o qualsevol altre aspecte que necessitis canviar.

Mantenir la teva pàgina web actualitzada t’ajudarà a millorar el posicionament en els cercadors (SEO) i a oferir una millor imatge als teus clients.

Aconseguiràs les modificacions desitjades sense demora. Podem treballar contra una bossa d’hores o amb un fix mensual a la teva mida. Demana'ns informació de les diferents opcions.